Believing in our miracle!

5f06d19558469aa8f8be61fa3e33e9c1

Het einde van de pil strip is bijna in zicht… dus gisteren met het eerste spuitje begonnen. Voor ons gevoel is het nu echt weer begonnen!
Het gaat gelukkig weer goed, het was dan ook al weer een hele tijd geleden sinds ik de decapeptyl gespoten had.
(Waar is de decapeptyl voor? Decapeptyl is een hormoon met een eiwitstructuur dat in de hersenen de hypofyse (een orgaantje bij de hersenen) aanstuurt. Decapeptyl werkt net als gonadoreline op het niveau van de hypofyse. Het medicijn onderdrukt de eigen hormoonactiviteit, zodat het lichaam zelf vrijwel geen invloed meer heeft op het aanmaken van eiblaasjes. Dit wordt in een latere fase door middel van een ander hormoon geregeld.)

Gelukkig zijn deze spuitjes al voorverpakt, zodat ik ze gelijk uit de verpakking kan gebruiken. 
De vloeistof is koud en het brand als ik het injecteer, even een vervelend gevoel, maar daar wen ik wel weer aan. Nu nog een aantal dagen de pil en dan weer wachten op mijn menstruatie, zodat ik met de volgende spuitjes kan beginnen, deze gaan er dan voor zorgen dat er veel eiblaasjes aangemaakt gaan worden. Maar hierover de volgende keer meer.

Verder gaat het met mijn hormonen super..!!;-) Ze zijn lekker aan het huishouden in mijn lichaam. 
Waarbij ik de vorige keer (de eerste ronde) weinig reactie had op de hormonen, ben ik dit nu aan het inhalen lijkt het wel. Ben nog steeds bijna iedere ochtend wat misselijk en ook mijn lontje is bij sommige mensen (sorry schat;-) ) erg kort! Ook hebben mijn mooie gel nagels het inmiddels begeven, ze vielen een voor een van mijn nagels af. 
Nu vind ik dit allemaal helemaal niet erg, want heb er alles voor over om onze droom waar te maken, het is voor een goed doel!!
Dus even doorbijten en geloven dat het een positief resultaat gaat bezorgen. 

We geloven er echt in dat ons wonder in de maak is.

Ook heb ik een afspraak gemaakt voor accupunctuur. Dit zou kunnen bijdragen aan een positief resultaat bij de ICSI behandeling. Het is bij een vrouw in Goirle, ze klonk vriendelijk aan de telefoon dus dat gaat vast goed komen. Ik wil er alles voor gedaan hebben en als dit positief kan bijdragen vind ik het alleen maar prima. Een paar naaldjes meer of minder maken ook niet meer uit zullen we maar denken;-)
Dit is het voor nu weer even, binnenkort weer een nieuwe update.

Believing in our miracle!!

13-3

Mijn avond ritueel voor de komende week(weken)! 😉

image1-2-e1424976567674

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s