Good luck to us!

good luck

Even een korte update…
Afgelopen dinsdag hadden we onze 2e echo om te kijken of er al genoeg follikels goed gegroeid waren. Wel weer spannend om te kijken hoe het er bij staat.
Het hele weekend veel last gehad van buikkrampen & misselijkheid, dus ik hoopte wel dat er iets meer gebeurd was, zodat dat niet voor niets was.
Gelukkig was dit ook zo. De eiblaasjes hebben dit weekend een grote groeispurt gemaakt. 
Waren er vrijdag nog maar 4 die enigszins aan het groeien waren, zo waren er nu 10.
De arts wilde ook nog even goed kijken om te zien wanneer de punctie het beste plaats kon vinden. Die vond het de beste optie om nog 1 avond te spuiten met Decapeptyl en gonal-f, om de eiblaasjes nog net 1 laatste keer te stimuleren.

Gisteravond hebben we de Pregnyl ingespoten.(Waar is de pregnyl voor: Deze injectie dient om de eirijping en het loslaten van de eicellen in de follikels te bevorderen. De punctie vindt dan binnen 36 uur plaats. Dit moet tijdig omdat nadien de follikels openspringen en de eicellen op weg gaan naar de eileider. De eicellen kunnen dan vanzelfsprekend niet meer voor de ICSI-behandeling worden verzameld. Het tijdstip van de hCG-injectie en de daarop volgende punctie luistert dus erg nauw.)

Morgen is de punctie, niet te geloven dat het toch nog zo snel is gegaan. Maar wel erg fijn. 
Geen spuitjes meer zetten elke avond Jeeee:-) 
Ik ben erg blij dat het nu zover is…. heel erg benieuwd weer hoeveel eicellen er zijn en hoeveel embryo’s er gemaakt kunnen worden.

Het wordt dus een spannend weekend voor ons… Mocht alles goed gaan dan zal er maandag 1 embryo worden terug geplaatst… Fingers crossed!!!

Houdt jullie op de hoogte…

imagesMTS4GWRC

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s