Happy Thanksgiving!

imagesD23VHU9M

Thanksgiving…

Vandaag is het Thanksgiving in Amerika. Een nationale feestdag waarop de mensen dankbaar zijn voor alle mooie dingen in het leven en wat hen is gegeven. Wat is dit eigenlijk een mooie feestdag.
Waarom vieren wij dit niet in Nederland? Vaak vergeten we door alles wat tegenzit waar het allemaal echt om draait, alle mooie momenten die we dagelijks mee maken, ook al zijn het de kleine dingen.

Ik ben vandaag erg dankbaar voor mijn vrije tijd;-), ons mooie trouwfoto album, onze Kerst/bedank kaart die we snel gaan rondsturen, mijn mooi gemaakte nagels, Een lekker stukje zalm bij het diner, waar ik heerlijk van heb genoten, en de voor het feit dat ik vandaag allebei mijn ouders heb gezien, mijn tante hier op visite is (bijna dagelijks, maar toch, erg dankbaar voor;-) ) & het feit dan mijn lieve man een avondje op tijd thuis is om fijn samen te zijn! Het lijken de kleine dingen in het leven, maar voor mij brengt het grootse dankbaarheid & geluk!
Ook al is onze familie dan nog niet compleet, we zijn heel dankbaar voor de mogelijkheden om onze droom waar te maken!

Morgen een update over onze 2e echo… stay tuned!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s