Let’s start this journey again

10759189_8333840_lz

Na even wikken en wegen & vele gesprekken samen hebben we de knoop doorgehakt. We starten met een 2e ICSI poging, en blijven in Tilburg bij het Elizabeth ziekenhuis.
We hebben sterk het gevoel dat we hier nog niet klaar zijn en dat ze zeker nog wat voor ons kunnen betekenen. We hadden een heel prettig gevoel bij ons gesprek van afgelopen maandag met de arts.
Eindelijk is de knoop weer een beetje uit mijn maag, want wat heb ik me druk gemaakt.

Nu we eenmaal de keuze hebben gemaakt willen we ook zo snel mogelijk weer aan de gang zijn. Dus heb ik de apotheek weer leeggehaald in Tilburg. De medicijnen en spuitjes voor ronde 2 zijn dus weer binnen. Wel weer even een brok in je keel als je alles dan weer bij elkaar ziet en weet `oh ja dat hoorde er ook allemaal bij`. Maar het is nu eenmaal zo.
Het is natuurlijk weer een jaar geleden dat ik alle hormonen in mijn lichaam mocht spuiten. Dus vandaag maar even een afspraak gemaakt om de spuit instructies nog een keer te herhalen, wil het natuurlijk wel goed doen.

Het klinkt misschien raar, maar ondanks dat het natuurlijk echt geen pretje is om elke dag jezelf te injecteren in de buik, heb ik er wel zin in. Het voelt goed om weer bezig te zijn straks en een nieuw begin te maken voor onze droom! Als we die willen verwezenlijken dan hoort er dit bij.
Het is nu wachten op mijn menstruatie (de enige keer dat ik wil dat deze snel doorkomt;-)) en dan kunnen we beginnen aan ronde 2!
Heel erg spannend allemaal weer, maar het voelt goed en we gaan er weer voor de volle 100% voor!
Let’s do this, We will make this miracle happen!

3b86344f8d64849895544a2a2f14e23f

Mijn ICSI medicatie… een hele hoop spuitjes & pillen… Let’s start this journey!

image1-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s