Make our dreams come true

tumblr_mak4c7OORC1rgs450o1_500

1,5 week geleden ben ik op zondag 8 februari gestart met de pil.
Dit is het begin van onze 2e poging.

Helaas werd ik die maandag al helemaal beroerd wakker… misselijk, overgeven, geen fut, dat begint goed dacht ik. Maar ik kan natuurlijk ook een beetje grieperig zijn, dus dacht dat het wel over zou gaan. S’avonds ging het gelukkig al een heel stuk beter. 
Maar de volgende ochtend was het weer hetzelfde liedje…. en die woensdag weer precies zo, toen dacht ik toch maar even naar het ziekenhuis bellen om te kijken of dit aan de pil zou kunnen liggen. Dit kon inderdaad het geval zijn. In de pil zitten hormonen en daar kan je een reactie op hebben. Dat is gewoon pech hebben. Mmm, fijn dat is een goed begin dacht ik.

Vervolgens elke ochtend niet lekker en dus kleine hapjes op mijn nachtkastje om de misselijkheid wat te kunnen onderdrukken. Oké, het is misschien vervelend, maar ik weet waar we het voor doen, dus helemaal niet erg.
Als ik het tegen familie vertelde, was de eerste reactie vaak: Ben je toch niet zwanger??? 
Mmm, nee dat ben ik niet, want mijn menstruatie is gewoon doorgekomen, maar na een aantal opmerkingen begonnen bij ons toch de twijfels te komen. We weten dat die kans zo ongelofelijk klein is, maar toch komt er zo’n klein stemmetje in je hoofd. Dus van de week toch maar even een testje gedaan. Wat denk je? Een dikke vette NEE!! Pff, weer de zoveelste negatieve test in handen. 
Maar dat wisten we natuurlijk zelf ook wel, toch even een domper, was toch wel erg leuk geweest.

Vandaag zijn we weer naar het ziekenhuis geweest om het schema en en de spuit instructies nog even goed door te nemen. Ongeveer weten we nog wel hoe het gegaan is de vorige keer, maar ik vond het toch fijn nog even met een verpleegster even alles goed door te nemen en te bespreken en wat vragen te kunnen stellen. Mark is meegegaan, ik vind het heel fijn dat hij er altijd voor mij is en overal bij betrokken wil zijn. Ik heb de beste man getroffen!! 
Volgende week mag ik met de eerste spuitjes gaan beginnen, en vind het weer erg spannend. 
Ik weet wat er ongeveer allemaal gaat komen, dus aan de ene kant maakt dit het makkelijker, maar aan de andere kant weet ik ook de minder leuke dingen die gaan komen en vind ik het toch weer moeilijk en spannend. En ook kan het deze keer helemaal anders verlopen, dat zie ik nu al aan de pil, waar ik de vorige keer totaal geen reactie op had en nu blijkbaar wel. Het blijft dus een spannende en onwetende weg die we gaan bewandelen.

We gaan het weer zien. Hopelijk gaat deze weg ons naar onze droom brengen.
Believe in your dreams and they will come true!

plaatje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s