New born film

12006595_480608102100876_2268887965845742641_o

Het duurt nog een aantal maandjes, maar wij kunnen al niet wachten om ons kleintje straks in onze armen te houden & te bewonderen! Hoe zal hij/zij er uit zien & op wie lijkt hij/zij. Voor de eerste keer een luier verschonen, in het badje, kleertjes uitzoeken, eerste keer de fles geven.
Het genieten van de eerste dagen samen met ons kindje. Hoe bijzonder zal dat zijn.
Wat is het dan super leuk om daar een blijvende herinnering op film van te hebben.
Zodat we regelmatig nog kunnen terug kijken hoe de eerste dagen waren en hoe ons kindje al weer gegroeid is. Dit kan… Manon van Mint Deer Videoproductie legt jou kindje vast, dat resulteert in een korte video van jullie met jullie kindje: De new born film! Hoe leuk?

Je kan dan bijzondere momenten zoals bijvoorbeeld nieuwe kleertjes aantrekken, badje geven en een voeding vastleggen op beeld voor de toekomst. Je hebt dan altijd een mooie en bijzondere herinnering aan de eerste dagen van het leven samen met jullie kindje.
Ook kan je zelf details uitzoeken die je ook graag vermeld wil hebben in de film, zoals bijvoorbeeld het geboortekaartje, het gewicht, geboortedatum enz.

10583855_443739152454438_6273060112246599821_n

Ik las over deze mogelijk op haar site en was gelijk super enthousiast! Wat leuk om deze bijzondere tijd vast te leggen, zodat we op elk gewenst moment kunnen terugkijken & genieten van deze momenten!

Als wij over ongeveer 6 maandjes ons kleintje in ons gezinnetje welkom heten, komt Manon van Mint Deer videoproductie zeker bij ons langs om een mooie film te maken.:) Wij kunnen niet wachten!!!

Ben je ook enthousiast geworden? Kijk dan eens op de site van Mint Deer Videoproductie: http://www.mintdeer.nl

Voorbeeld van een New Born Film:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s