Nothing worth having comes easy!

2f53aac00c3cf86e7f78472023e4d503

Hier weer even een update… We hebben weer een weekje achter de rug…
De hormonen hebben nu echt even de regie over mijn lichaam over genomen.
Mijn emoties gaan van boosheid, blijheid, verdrietig naar humeurig. Ook ben ik moe, futloos en heb veel hoofdpijn.… Maar we weten waar we het voor doen & dat maakt het het allemaal waard;-) Komt allemaal goed!

Het spuitjes zetten verliep afgelopen week ook wat moeizaam… ik zie er soms echt tegenop en ben dan ook erg aan het twijfelen en aarzelen voordat ik de spuit kan zetten. Begin deze week kreeg ik er zelfs even een paniek aanval bij… ik was even helemaal verstijfd en kon niks doen… gelukkig heb ik een lieve man die er voor me is & na een tijdje werd ik weer rustig en kon ik alsnog de spuit zetten, gelukkig. 
Is toch wel erg belangrijk zeg maar… Tjaa, af en toe gaat het leven niet over rozen… Drama queen;-) Maar ach, dat hoort er ook allemaal bij. Het is een weg met ups & downs, dat wisten we toen we er aan begonnen. Inmiddels gaat het spuitjes zetten gelukkig weer een stuk beter, heb de rust weer wat terug gevonden:-)

Inmiddels ben ik ook begonnen met de 2e spuit per dag… de Gonal-f 
(De werkzame stof in Gonal-F is follitropine. Follitropine heet ook follikel stimulerend hormoon en wordt afgekort als FSH. Het is een lichaamseigen hormoon dat wordt aangemaakt door een orgaan in de hersenen (de hypofyse). Bij vrouwen stimuleert follitropine de groei en rijping van eicellen. Bovendien stimuleert het de eierstokken om het vrouwelijke geslachtshormoon oestrogeen te maken.) 
Nu is het afwachten… volgende week vrijdag de eerste echo om te kijken hoe het er bij staat… of er al veel eiblaasjes zijn. De hoeveelheid Gonal-F is deze poging iets naar beneden gezet vanwege de vorige keer (toen groeide er teveel en te snel eiblaasjes). Dus vandaar deze keer 125 ipv 150. Ben volgende week dan ook erg benieuwd hoe het er bij staat.

Afgelopen donderdag had ik mijn eerste behandeling van accupunctuur. Dit ging goed en ik heb er een heel goed gevoel bij. De accupunctuur zorgt er voornamelijk voor dat mijn baarmoeder sterk is om alles te ondergaan en sterk genoeg is voor een eventuele innesteling. Ook zorgt de accupunctuur voor innerlijke rust. Wat ik op dit moment erg goed kan gebruiken;-) Komende maandag heb ik de 2e behandeling.

Dus, dit is ons leven nu… Ups & downs. Maar ik klaag totaal niet, want ik heb er alles voor over om dit tot een goed einde te brengen. Ik ben ook erg blij en dankbaar dat we weer bezig zijn met het realiseren van onze droom! En dat voelt goed. Nu maar zien wat deze week ons weer gaat brengen.

Nothing worth having ever comes easy… but think positive and it will be fine!

quote 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s