Results day

enjoy
Vandaag was weer de officiele “results day”.
Na een terugplaatsing, hebben we altijd na 2 weken een bloedonderzoek.
Just to be sure.
Dus vanmorgen weer vroeg op pad naar het ziekenhuis… Als je namelijk voor 9.00u laat prikken, kun je s’ middags gelijk voor de uitslag bellen. Het was al druk op de vroege ochtend. Bloedprikken is niet echt mijn ding, maar sinds het afgelopen jaar, gaat het steeds beter gelukkig.
Begin er aan gewend te raken, al blijft het natuurijk altijd even vervelend voor iemand met een naalden fobie;-) De verpleegster vroeg voor de grap of ik mijn nummertje wilden bewaren voor de collectie,
nou nee dankje,is niet nodig. Ik weet zelf heel goed dat ik al heel vaak geprikt ben het afgelopen jaar!;-)

Natuurlijk was voor ons al eerder bekend dat het niet gelukt was, maar toch blijft er stiekem een klein sprankje hoop dat je het misschien toch mis had & de uitslag om wat voor reden dan ook positief is!!
Het blijft toch iedere keer weer spannend om te gaan bellen….
Helaas was de uitslag van het bloedonderzoek negatief. Wat ik natuurlijk al wel wist…
Je zou denken dat ik inmiddels mijn lijf zo goed ken, dat ik er echt wel zeker van kan zijn! (dit zeg ik dan ook altijd..!!) Maar toch betrap ik mezelf er iedere keer weer op dat ik, als de “results day” dan weer komt, het gevoel van jeetje je weet toch maar nooit krijg. Het valt dan ook iedere keer weer even tegen.
De uitslag is dan toch 100% definitief, elke sprankje hoop dat er even was, is niet meer.

Gelukkig hebben we een leuk weekend gepland staan, zo hebben we fijne afleiding.
Morgen naar de bios “ the hunger games-Mockingjay part 1”, hier kijk ik zo naar uit & ben zo benieuwd!! Zondag gaan we lekker een hapje eten in Goirle, ook even heerlijk genieten. Zo kunnen we ons dit weekend goed opladen voor weer een nieuwe start van onze laatste cryo poging.

Just enjoy de little things in life!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s