Over mij

Hoi!! Ik ben Maud, 27 jaar & woon in Noord Brabant met mijn man & hondje Lola!! Ik ben een spontane meid, houdt van mensen om me heen, sfeer, gezelligheid, vrolijkheid, serieus op zijn tijd , soms een tikkeltje eigenwijs & probeer van alle dingen in het leven te genieten. Echt de girl next door om het zo maar te zeggen.

In mijn ” vele” vrije tijd hou ik mezelf graag bezig met shoppen, heerlijk al die winkeltjes doorsnuffelen, scrabbooking, tijdschriften lezen , reizen, ons interieur & films en series kijken, wat van mijn favorieten zijn: Grey’s anatomy, Private practice, Pretty little liars, One tree hill, Gossip girl, Rizolli & Isles & Unforgettable…. Heerlijk op de bank met een lekkere bak thee & mezelf helemaal verliezen in de wereld van de personages!!! Ook hou ik ervan om gezellige & diepgaande gesprekken te voeren over de meest uiteenlopende onderwerpen.
Soms kan ik mezelf ook helemaal verliezen in het filosoferen over alles wat kan, had kunnen zijn, zou gaan zijn enz. Echt even in een droomwereld zijn.

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in het mooie Brabant samen met mijn zusje & ouders!! Tegenwoordig woon ik met mijn man & hondje Lola nog steeds in dat kleine dorpje in Brabant!! Sinds Mei 2014 ga ik als een getrouwde vrouw door het leven & dit bevalt top!!!

Op mijn 21e ben ik een Eigen winkeltje begonnen met sieraden & accessoires, dit was voor mij een hele onderneming met veel spanningen. 4,5 jaar heb ik dit met veel plezier gedaan. Inmiddels ben ik gestopt met het winkeltje… Ik had even “me time” nodig! Het zat even allemaal niet mee en had rust nodig. Tijd om voor onze grootste wens te gaan…

Maar wat is dat dan… een gezinnetje, dat is onze grootste wens!
Moeder worden is wat ik zooo graag wil!!
Helaas zal dit voor ons niet zo maar gaan gebeuren…Dit is ook de voornaamste reden voor mijn blog Mrs to Mama!
Mark & ik zijn al een aantal jaar bezig om onze grootste droom waar te maken… Lees meer hierover bij Our Story!!!

Volg in deze blog onze weg naar ons wonder… Ons kleintje, Onze grootste (kleine) Droom!!!

Waarom begin ik deze blog? Ik merk dat ik het prettig vind om dingen van me af te schrijven! Het is een fijne uitlaatklep!!
Ook merken wij dat het voor familie & vrienden soms lastig is om er steeds na te vragen, op deze manier kan iedereen onze weg volgen & op de hoogte blijven van ons verhaal!!

En misschien heeft er iemand anders ook nog iets aan & kunnen we elkaar helpen & steunen!!
Ook wil ik graag laten zien dat infertiliteit niets is om je voor te schamen, en dat het juist heel goed is om dit te delen!!

Ik zal hier in mijn blog dus gaan schrijven over alles wat er komt kijken bij een fertiliteits behandeling, onze weg naar onze droom!!
Verder zal ik bloggen over het wel en wee in mijn leven… Things in life… The good & the bad!!

Dankje, dat je mijn blog bezoekt.

XO Maud

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s